Zoeken naar zoekt jou

Uw zoekactie voor zoekt jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Geile kapster
Ik ben Peter en zoekt een geile kapster , Die me naakt mijn haar wil knippen . Teasing tijdens de knipbeurt gevraagd . Nadien geef ik je een lekkere befbeurt . Regio tussen Waregem en Kortrijk . Mooie verzorgde man . Vrouwtje met jartel mag ook . XXX Peter .  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Ben gediplomeerd masseur en verwen graag met een massage als aanleiding tot meer. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
lieve fbw
deze beslist toffe single met verzorgde looks zoekt een lieve fwb waarvan de leeftijd er niet toe doet, mag dus ook ouder. vriendschap is de rode leidraad in het verhaal. interesse om eens kennis te maken op een terrasje, en wie weet...  

lieve fbw
Jake 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
H O T
Slanke man zoekt wulpse dame... Volslank en oudere dames zeker welkom! Kan ontv, discreet. Reageer met foto aub, anders geen reactie.  

H O T
gisteren
Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt vrouw
Ik ben een verzorgde man die graag in contact wil komen met een vrouw voor een héél regelmatig contact en vriendschap. De leeftijd is niet zo belangrijk, wel de klik. Ik hoop dat je iets laat weten. Alvast supervele groetjes x.  
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoekt vrouw voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een leuke man van 39 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuke vrouw voor een spannende sex date. Vindt je het leuk om je sex leven spannender te maken met een man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor je. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het je wat ? Dan hoop ik snel iets van je te horen... Richard  

Leuke man zoekt vrouw voor sex date
gisteren
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vurige zakenman zoekt een leuk vrouwtje voor avond of overdag x
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
Jan 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi, verzorgde en sportieve man 30j.zoekt spontane en deftige dame voor leuke momenten. Ikzelf ben een respectvol persoon met de nodige inhoud. Graag maak ik kennis met een dame, volslank mag zeker die ook geniet van de kleine dingen des levens. Mijn interesses liggen ruim maar ik hou van een gezonde levensstijl.ik zoek een dame die er wat uitspringt en die het aandurft om aftespreken.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
gisteren
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die vanavond eens discreet wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
gisteren
Lucas 30 jaar Antwerpen - Aartselaar
Behaarde man zoekt dame voor fun
Hey daar, Mijn naam is Lucas, Vlaamse jongen van 30 jaar oud. Ik ben tamelijk behaard maar verzorgt. Ik zoek een oudere dame voor een leuke date regio Antwerpen / Vlaams Brabant. Ik sta open voor veel.Voel je je aangesproken of heb je vragen stuur me gerust een berichtje. Bij een klik kunnen we misschien een leuke date hebben! Hopelijk tot snel... grtj Lucas  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10